طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مجلسی

5/5 - (1 امتیاز)
طرز تهیه میرزا قاسمی

آیا دوست دارید یک غذای ساده، سالم و خوشمزه درست کنید؟ آیا علاقه‌ مند به طعم و بوی سیر و بادمجان هستید؟ آیا به دنبال یک پیش غذا یا یک غذای اصلی با نان یا برنج می‌ گردید؟ اگر جواب شما بله است، پس حتماً باید با غذای میرزا قاسمی آشنا شوید.

میرزا قاسمی یکی از غذاهای محبوب و سنتی شمال ایران است که با بادمجان، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ تهیه می‌شود. این غذا توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط او گسترش یافت و به نام او نیز اسم‌گذاری شد. حکایت از آنجا شروع می‌شود که محمد قاسم خان والی، علاقهٔ زیادی به آشپزی و طبخ غذاهای جدید داشت و به همین دلیل همواره غذاهای جدیدی را امتحان می‌کرد. یک روز که در حال ترکیب مواد مختلف بود، با ترکیب بادمجان، گوجه و سیر توانست به طعم بی نظیری دست پیدا کند. او این غذا را در سراسر گیلان با نام میرزا قاسمی رواج داد و بعد از اینکه به حاکمیت فارس برگزیده شد، آن را در استان فارس هم رواج داد. میرزا قاسمی در گیلان با برنج سرو می‌ شود اما در سایر نقاط ایران با نان سرو می‌ شود.

طرز تهیه میرزا قاسمی بسیار ساده و راحت است. اگر دوست دارید از طعم این غذا لذت ببرید، حتماً این دستور ساده و خوشمزه را امتحان کنید. من در ادامه به شما طرز تهیه میرزا قاسمی را مرحله به مرحله آموزش می‌ دهم. پس با مجله پیک نت همراه باشید.

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای محبوب و سنتی شمال ایران است که با بادمجان، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ تهیه می‌شود. این غذا را می‌توانید به عنوان پیش غذا یا با نان یا برنج سرو کنید.

مواد لازم:

برای تهیه میرزا قاسمی برای چهار نفر به مواد زیر نیاز دارید:

  • بادمجان: 5 عدد
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • سیر: 3 حبه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

طرز تهیه میرزا قاسمی به شرح زیر است:

  1. بادمجان‌ها را شسته و خلال کنید. روی آتش یا در فر بادمجان‌ها را کباب کنید تا پوستشان سیاه و داخلشان نرم شود. پوست بادمجان‌ها را جدا کنید و با چاقو یا گوشت‌کوب له کنید.
  2. گوجه فرنگی‌ها را شسته و در آب جوش بلانچ کنید تا پوستشان جدا شود. پوست گوجه فرنگی‌ها را بکنید و خرد کنید.
  3. سیر را پوست گرفته و خرد کنید. در تابه‌ای روغن را داغ کنید و سیر را تفت دهید تا طلایی شود.
  4. بادمجان له شده و گوجه فرنگی خرد شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. نمک، فلفل و زردچوبه را هم به مزه اضافه کنید. صبر کنید تا مایعات مواد تبخیر شود و به روغن بیفتد.
  5. تخم مرغ‌ها را شکسته و در ظرف جداگانه با کمی نمک هم بزنید. در تابه‌ای دیگر روغن را داغ کنید و تخم مرغ‌ها را سرخ کنید.
  6. تخم مرغ سرخ شده را به مایعات تابه اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شود.
  7. میرزا قاسمی آماده است. در ظرف مناسب بریزید و با نان، برنج یا به صورت پیش غذا سرو کنید.

فوت و فن های دستور پخت میرزا قاسمی

  • برای این غذا از بادمجان‌های متوسط استفاده کنید تا دارای دانه‌های کمتری باشد و طعم تلخی به غذا ندهد.
  • می توانید برای خوش رنگ شدن میرزا قاسمی از ۱ ق غذا خوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • برای تزئین میرزا قاسمی از گردو خرد شده می توانید استفاده کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن می توانید گوجه فرنگی ها را نیز کباب کنید.
  • بعضی از افراد از طعم و مزه سیر خوششان نمی آید و از پیاز استفاده می کنند ولی طعم این غذا با سیر خوشمزه تر می شود.

امیدوارم این نکات در پخت میرزا قاسمی به شما کمک کند.

پیشنهاد: طرز تهیه قورمه سبزی

حتما ببینید

فوت و فن های مهم پخت کیک

فوت و فن های مهم پخت کیک

پخت کیک یکی از محبوب‌ ترین فعالیت‌ های خانگی است که به عنوان یک هنر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *