آشپزی

طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه و خوشرنگ

5/5 - (1 امتیاز)

طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه و خوشرنگ

 

مربای به یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا در فصل پاییز که میوه به در بازار به وفور یافت می شود تهیه می شود. این مربا به دلیل رنگ و طعم خاص خود، برای پذیرایی از مهمانان و یا به عنوان صبحانه با خامه، کره یا انواع پنکیک بسیار مناسب است. در این مقاله، طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه و نکات مهم آن را توضیح خواهیم داد.

طرز تهیه مربای به خانگی

 

مربای به یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین مرباها در ایران است. این مربا به دلیل طعم و عطر دلپذیرش، به عنوان یک میان وعده یا دسر عالی محسوب می‌شود. مربای به را می‌توان به صورت ساده یا با افزودن مواد دیگری مانند گردو، دارچین و هل تهیه کرد.

مواد لازم برای تهیه مربای به خانگی

 

به یک کیلوگرم
شکر یک کیلوگرم
آب 8 لیوان
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
هل به مقدار دلخواه
دارچین به مقدار دلخواه

طرز تهیه مربای به خانگی

 

مرحله ۱: 

 

ابتدا به ها را به خوبی می شوییم و هسته آن ها را خارج می کنیم.

مرحله ۲: 

 

به ها را به صورت دلخواه خرد می کنیم.

مرحله ۳: 

 

در یک قابلمه مناسب، آب را می جوشانیم و به ها را به آن اضافه می کنیم.

مرحله ۴: 

 

به ها را به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم می پزیم تا نرم شوند.

مرحله ۵:

 

در این مرحله، شکر، هل و دارچین را به قابلمه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر حل شود.

مرحله ۶: 

 

حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم مربا به مدت 5 تا 7 ساعت با حرارت ملایم بجوشد و قوام بگیرد.

مرحله ۷: 

 

در 5 دقیقه پایانی پخت، آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله ۸:

 

مربا را از روی حرارت برمی داریم و اجازه می دهیم خنک شود.

مرحله ۹:

 

مربا را در شیشه های تمیز و خشک می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات مهم در تهیه مربای به خانگی

 

  • برای خوشرنگ شدن مربای به، بهتر است به ها را پوست نگیرید.
  • اگر به ها سفت بودند، می توانید آن ها را قبل از پخت با چنگال سوراخ کنید.
  • برای جلوگیری از شکرک زدن مربای به، می توانید در 5 دقیقه پایانی پخت، 1 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید.
  • مربای به را می توان به مدت یک سال در یخچال نگهداری کرد.

دستور تهیه مربای به رنده شده

 

برای تهیه مربای به رنده شده، به ها را با پوست می شوییم و رنده می کنیم. سپس آن ها را به همراه آب و شکر در قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. صبر می کنیم تا مربا به غلظت مناسب برسد و سپس آن را از روی حرارت برمی داریم.

طرز تهیه مربای به با زعفران

 

برای تهیه مربای به با زعفران، مقداری زعفران دم کرده را در مرحله آخر پخت به مربا اضافه می کنیم. این کار باعث می شود که مربای به عطر و طعم بهتری پیدا کند.

طرز تهیه مربای به با دارچین

 

برای تهیه مربای به با دارچین، علاوه بر دارچین در مرحله پخت مربا، می توانید از خلال دارچین نیز استفاده کنید. این کار باعث می شود که مربای به عطر و طعم دارچینی پیدا کند.

پیشنهاد: طرز تهیه سس کچاپ خانگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا