آشپزی

طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده + نکات مهم

5/5 - (1 امتیاز)
طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده + نکات مهم

کباب تابه ای یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. این کباب از گوشت چرخ کرده، پیاز، ادویه جات و گوجه فرنگی تهیه می شود و طعمی لذیذ و آبدار دارد. کباب تابه ای یک غذای خوشمزه و سریع است که می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا میان وعده سرو شود. این کباب را می توان با انواع برنج، نان یا سیب زمینی سرو کرد و از آن لذت برد. در ادامه طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده را به صورت مرحله به مرحله آموزش می دهیم.

طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده

کباب تابه ای یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به راحتی و در زمانی کوتاه می توان آن را تهیه کرد. این غذا از گوشت چرخ کرده، پیاز، ادویه جات و گوجه فرنگی تهیه می شود و طعمی لذیذ و آبدار دارد.

مواد لازم کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت چرخ کرده گوسفندی۴۰۰ گرم
پیاز متوسط۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
گوجه فرنگی۴ عدد
زعفران دم کرده۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده

مرحله اول:

ابتدا پیازها را پوست گرفته و رنده می کنیم. سپس آب اضافی پیاز را با دست می گیریم و به کاسه ای اضافه می کنیم.

مرحله دوم:

گوشت چرخ کرده را به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم.

مرحله سوم:

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا منسجم شوند.

مرحله چهارم:

در صورت تمایل می توانیم زعفران دم کرده را نیز به مایه کباب اضافه کنیم.

مرحله پنجم:

تابه ای را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم.

مرحله ششم:

مایه کباب را به شکل کوفته های کوچک در می آوریم و در تابه می چینیم.

مرحله هفتم:

کباب ها را از هر طرف به مدت ۵ دقیقه سرخ می کنیم تا طلایی شوند.

مرحله هشتم:

گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه می کنیم و روی کباب ها می چینیم.

مرحله نهم:

در تابه را می بندیم و اجازه می دهیم کباب ها با حرارت ملایم بپزند.

مرحله دهم:

۱۰. پس از حدود ۳۰ دقیقه، کباب ها آماده هستند.

نکات:

  • برای اینکه کباب تابه ای شما آبدار شود، حتما مایه کباب را با حرارت ملایم سرخ کنید.
  • اگر مایه کباب شما شل است، می توانید کمی آرد سوخاری یا پودر نان به آن اضافه کنید.
  • برای اینکه کباب تابه ای شما خوشمزه تر شود، می توانید به آن کمی رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده یا سبزیجات معطر مانند گشنیز و جعفری اضافه کنید.

سرو کردن:

کباب تابه ای را می توانید به همراه برنج، نان یا سیب زمینی سرو کنید.

نکاتی برای جلوگیری از خشک شدن کباب تابه ای:

  • یکی از دلایل خشک شدن کباب تابه ای، سرخ کردن آن با حرارت بالا است. برای جلوگیری از این مشکل، کباب ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.
  • اگر مایه کباب شما شل است، می توانید کمی آرد سوخاری یا پودر نان به آن اضافه کنید. این کار باعث می شود کباب ها در حین پخت آب خود را حفظ کنند.
  • می توانید به مایه کباب کمی آب یا آبلیمو اضافه کنید. این کار نیز باعث می شود کباب ها آبدار شوند.
  • می توانید در حین پخت کباب ها، کمی روغن یا کره به آن اضافه کنید. این کار نیز باعث می شود کباب ها خشک نشوند.

راز خوشمزه شدن کباب تابه ای

کباب تابه‌ای یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در اینجا راز خوشمزه شدن آن را بررسی می‌ کنیم. در ادامه، چند نکته برای خوشمزه شدن کباب تابه‌ای آمده است:

  • در زمان پخت کباب، می‌توانید 2 قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده را با 25 گرم کره ذوب شده مخلوط کنید و با گوشت در حال سرخ شدن در تابه بریزید.
  • بعد از پخت کباب، بهتر است آن را برای چند دقیقه درون تابه نگه دارید تا بهتر بپزد و عصاره گوشت درون آن توزیع شود.
  • در پخت کباب تابه‌ای، حرارت مناسب و یکنواخت در تابه اهمیت دارد. حرارت بالا موجب تشکیل لایه‌ی ظریفی از خورشت‌نما می‌شود و این لایه از خوشمزه شدن کباب تابه‌ای کمک می‌کند.
  • سعی کنید از گوشت کم چرب استفاده کنید.
  • در آخر پخت، کمی زعفران آب شده اضافه کنید تا بوی خوش از غذا بیشتر شود.

با رعایت این نکات، می‌ توانید کباب تابه‌ای خوشمزه‌ای درست کنید.

پیشنهاد: طرز تهیه خورشت کرفس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا