آشپزی

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خانگی ساده + نکات طلایی

5/5 - (1 امتیاز)
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خانگی ساده + نکات طلایی

سمبوسه سیب زمینی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین انواع سمبوسه است که معمولا در ماه مبارک رمضان و یا مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو می‌ شود. این سمبوسه با پر کردن نان لواش با مخلوط سیب زمینی، پیاز، گشنیز و جعفری و سپس سرخ کردن آن در روغن تهیه می‌شود. این سمبوسه را می‌توان با ترشی، ماست، چتنی یا هر سس دلخواه خود نوش جان کرد. در ادامه، طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خانگی ساده را به شما آموزش می‌ دهیم.

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خانگی ساده

سمبوسه سیب زمینی یکی از محبوب ترین غذاها در ایران است. این غذای خوشمزه و ساده را می توان به راحتی در خانه تهیه کرد. سمبوسه سیب زمینی را می توان به عنوان میان وعده یا یک وعده غذایی کامل سرو کرد

مواد لازم

سیب زمینی متوسط4 عدد
پیاز متوسط1 عدد
سبزیجات معطر1 پیمانه
روغن مایعبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کاریبه مقدار لازم
نان لواشبه مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خانگی ساده

  1. ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. سپس در یک قابلمه آب بریزید و سیب زمینی ها را اضافه کنید. کمی نمک به آب اضافه کنید تا سیب زمینی ها طعم دار شوند. سیب زمینی ها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند.
  2. در این فاصله پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود.
  3. سبزیجات معطر را پاک کرده و ریز خرد کنید. سپس به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  4. وقتی سیب زمینی ها پختند، آنها را آبکش کنید و اجازه دهید خنک شوند. سپس آنها را با گوشت کوب له کنید.
  5. مواد پیاز و سبزیجات را به پوره سیب زمینی اضافه کنید. سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کاری را به مقدار لازم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  6. نان لواش را روی یک سطح صاف پهن کنید. مقداری از مواد سمبوسه را در یک سمت نان قرار دهید و نان را از سمت دیگر تا کنید. سپس سمبوسه را با استفاده از یک چنگال لبه های آن را محکم کنید.
  7. در یک تابه مقداری روغن بریزید و سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس سمبوسه ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

نکات مهم

  • برای اینکه سمبوسه ها ترد شوند، بهتر است سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و آب آن را کاملا بگیرید.
  • می توانید به مواد سمبوسه گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید.
  • برای اینکه سمبوسه ها به راحتی باز نشوند، لبه های آنها را با چنگال محکم کنید.
  • می توانید سمبوسه ها را در فر هم بپزید. برای این کار، سمبوسه ها را روی سینی فر بچینید و با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید.

پیشنهاد: طرز تهیه ترشی لیته مخلوط

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا