آشپزی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه + نکات مهم

5/5 - (1 امتیاز)
طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه + نکات مهم

کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به راحتی و با مواد اولیه ساده تهیه می شود. این غذا را می توان به عنوان یک وعده غذایی کامل یا میان وعده سرو کرد. در این مطلب، طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه را به همراه نکاتی برای تهیه آن ارائه می دهیم.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه

کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز و ادویه‌های مختلف درست می‌شود. این غذا را می‌توان به عنوان صبحانه، ناهار یا شام خورد و با سالاد، ماست یا ترشی همراه کرد. کوکو سیب زمینی دارای خواص غذایی بسیار خوبی است و منبع عالی از پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، ویتامین C و پتاسیم است. کوکو سیب زمینی را می‌توان به راحتی در خانه درست کرد و با دوستان و خانواده لذت برد.

مواد لازم

سیب زمینی5 عدد متوسط
تخم مرغ3 عدد
پیاز1 عدد متوسط
آرد سفید1 قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

  1. ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس آنها را در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
  2. در این فاصله پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. سپس آن را در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.
  3. سیب زمینی های پخته را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود. سپس آنها را به همراه پیاز تفت داده شده در یک کاسه بزرگ بریزید.
  4. تخم مرغ ها را به همراه آرد سفید، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به سیب زمینی ها اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  5. در یک تابه با کمی روغن داغ، مایه کوکو را به صورت گرد یا بیضی شکل بریزید و هر طرف آن را به مدت 5-7 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
  6. کوکو های سرخ شده را روی یک دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس آنها را سرو کنید.

نکات

  • برای اینکه کوکوی شما طعم بهتری داشته باشد، از سیب زمینی های آبپز استفاده کنید.
  • اگر سیب زمینی های شما خیلی آبدار هستند، می توانید آنها را قبل از تفت دادن، با دستمال حوله ای خشک کنید.
  • برای اینکه کوکوهای شما بعد از سرخ شدن وا نرود، باید مایه کوکو را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • می توانید به مایه کوکوی خود، مواد دیگری مانند پنیر پیتزا، قارچ، فلفل دلمه ای یا ذرت اضافه کنید.

سرو

کوکو سیب زمینی را می توان به تنهایی یا با نان، برنج یا سس سرو کرد. همچنین می توانید آن را به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو کنید.

پیشنهاد: طرز تهیه موچی ساده با طعمی بی نظیر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا