آشپزی

طرز تهیه آش رشته خوشمزه برای 4 نفر + نکات

5/5 - (1 امتیاز)
طرز تهیه آش رشته خوشمزه برای 4 نفر + نکات

آش رشته، یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین غذاهای سنتی ایرانی است. این آش خوشمزه و مقوی، در فصل سرما طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه آش رشته بسیار ساده است و با کمی دقت و حوصله می توان آن را در خانه درست کرد. مواد اصلی آش رشته شامل حبوبات، سبزی آش، رشته آشی و کشک است. در این مطلب، طرز تهیه آش رشته خوشمزه برای 4 نفر را به صورت مرحله به مرحله توضیح داده ایم. همچنین، نکاتی برای تهیه یک آش رشته عالی را نیز ارائه کرده ایم.

طرز تهیه آش رشته خوشمزه برای 4 نفر

آش رشته یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین آش های ایرانی است که در فصل سرما به عنوان یک غذای گرم و مقوی سرو می شود. این آش خوشمزه از ترکیب حبوبات، سبزی آش، رشته آشی، پیاز داغ، نعناع داغ و کشک تهیه می شود. در ادامه، طرز تهیه آش رشته خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله توضیح می دهیم.

مواد لازم

مواد لازم برای آش رشته خوشمزه برای 4 نفر:

لوبیا چیتی1/2 پیمانه
لوبیا سفید1/2 پیمانه
نخود1 پیمانه
عدس1 پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج)500 گرم
پیاز2 عدد
سیر8 حبه
نعناع خشک2 قاشق غذاخوری
رشته آشیبه مقدار لازم
کشکبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه آش رشته خوشمزه برای 4 نفر

  1. حبوبات را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن ها گرفته شود.
  2. عدس را به مدت نیم ساعت خیس کنید.
  3. پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
  4. سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
  5. نعناع خشک را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید.
  6. حبوبات را به پیاز و سیر اضافه کنید و به اندازه کافی آب اضافه کنید تا روی حبوبات را بپوشاند.
  7. اجازه دهید حبوبات به مدت 2 ساعت بپزند تا کاملا نرم شوند.
  8. سبزی آش را پاک کنید و بشویید.
  9. سبزی آش را ریز خرد کنید.
  10. سبزی آش را به حبوبات پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت بپزند تا سبزی آش هم کاملا پخته شود.
  11. در این فاصله رشته آشی را در یک کاسه آب جوش بریزید تا نرم شود.
  12. رشته آشی را به آش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بجوشد تا رشته آشی هم پخته شود.
  13. آش را بچشید و نمک و فلفل سیاه آن را اندازه کنید.
  14. آش را در ظرف بریزید و با کشک، پیاز داغ و نعناع داغ تزئین کنید و نوش جان کنید.

نکات

نکات مهم برای تهیه آش رشته خوشمزه:

  • برای اینکه آش رشته شما خوشمزه تر شود، از حبوبات تازه و با کیفیت استفاده کنید.
  • حبوبات را به اندازه کافی بپزید تا کاملا نرم شوند.
  • سبزی آش را ریز خرد کنید تا آش شما خوش رنگ تر شود.
  • رشته آشی را در آب جوش بریزید تا نرم شود و بعد به آش اضافه کنید.
  • آش را در ظرف بریزید و با کشک، پیاز داغ و نعناع داغ تزئین کنید.

طرز تهیه پیاز داغ برای آش رشته:

برای تهیه پیاز داغ برای آش رشته، ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس پیاز داغ را از روغن خارج کنید و روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. پیاز داغ را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر بار که می خواهید از آن استفاده کنید، مقداری از آن را در آش بریزید.

طرز تهیه نعناع داغ برای آش رشته:

برای تهیه نعناع داغ برای آش رشته، ابتدا نعناع خشک را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی بوی آن بلند شود. سپس نعناع خشک را از تابه خارج کنید و روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. نعناع داغ را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر بار که می خواهید از آن استفاده کنید،

پیشنهاد: طرز تهیه ماکارونی ساده

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا