آشپزی

طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه برای ۴ نفر

5/5 - (1 امتیاز)
طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه برای ۴ نفر

دونات یکی از محبوب ترین شیرینی های جهان است که در انواع مختلف و با طعم های متنوع تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه را می توان به عنوان میان وعده یا دسر میل کرد. در این مطلب طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه را برای ۴ نفر آموزش می دهیم. این دستور تهیه بسیار آسان است و با مواد اولیه در دسترس می توان آن را تهیه کرد.

طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه برای ۴ نفر

دونات یکی از محبوب ترین شیرینی های جهان است که در انواع مختلف و با طعم های متنوع تهیه می شود. دونات خانگی یک گزینه عالی برای افرادی است که می خواهند یک دونات خوشمزه و سالم در خانه تهیه کنند. در این دستور تهیه، ما به شما آموزش می دهیم که چگونه یک دونات ساده و خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه برای ۴ نفر:

  • ۱ پیمانه آرد (۱۲۵ گرم)
  • ۱/۴ پیمانه شکر (۵۰ گرم)
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه (۷ گرم)
  • ۱/۴ پیمانه شیر ولرم (۶۰ میلی لیتر)
  • ۱/۴ پیمانه کره نرم شده (۵۰ گرم)
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری وانیل
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه

۱. ابتدا خمیر مایه را در یک کاسه کوچک با ۱/۴ پیمانه شیر ولرم و ۱ قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و در جای گرمی به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا خمیر مایه عمل بیاید و حباب بزند.

۲. در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. کره نرم شده، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا مخلوط شوند.

۳. خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا خمیر جمع شود.

۴. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به مدت ۵-۷ دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

۵. خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید. در جای گرمی به مدت ۱ ساعت یا تا زمانی که حجم خمیر دو برابر شود، قرار دهید.

۶. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به قطر ۱ سانتی متر باز کنید. با یک کاتر دایره ای یا دهانه استکان، خمیر را به شکل دونات برش دهید.

۷. در یک قابلمه کوچک، روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. دونات ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.

۸. دونات های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

۹. دونات ها را به دلخواه با پودر قند، شکلات آب شده یا سس شکلات تزئین کنید.

نکات:

  • برای اینکه دونات ها پفکی تر شوند، می توانید در مرحله ورز دادن خمیر، ۱/۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه کنید.
  • برای اینکه دونات ها در هنگام سرخ شدن زیاد روغن نگیرند، می توانید قبل از سرخ کردن، آن ها را در یک کاسه حاوی آرد بغلتانید.
  • اگر می خواهید دونات ها شیرین تر شوند، می توانید مقدار شکر را در خمیر افزایش دهید.
  • دونات ها را باید به اندازه ای سرخ کرد که طلایی رنگ شوند اما زیاد سرخ نشوند تا خشک نشوند.

پیشنهاد: طرز تهیه کباب کوبیده خانگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا