آشپزی

طرز تهیه ترشی امپراطور خوشمزه و مجلسی

5/5 - (2 امتیاز)
طرز تهیه ترشی امپراطور خوشمزه و مجلسی

ترشی امپراطور یکی از انواع ترشی‌ های ایرانی است که با استفاده از موادی مانند پیاز ترشی، قارچ، سیر یا موسیر، سرکه سفید، روغن زیتون، پودر تخم گشنیز، پاپریکا و شکر تهیه می‌ شود. همچنین در برخی دستورها از گل کلم، هویج، کنسرو ذرت، رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، پوره گوجه فرنگی، زیتون سبز و زیتون سیاه نیز استفاده می‌ شود. در این مطلب طرز تهیه ترشی امپراطور را آموزش می دهیم.

ترشی امپراطور یک ترشی خوشمزه و مقوی است که با انواع صیفی جات و سبزیجات درست می شود. این ترشی دارای رنگ های متنوع و زیبا است که از ترکیب گل کلم، هویج، خیار، فلفل، زیتون، ذرت و نخود فرنگی به دست می آید. این ترشی دارای طعم ترش و شیرین و تند است که از افزودن سرکه، شکر، روغن زیتون، پودر تخم گشنیز، پاپریکا و سبزی های خشک به سس آن ناشی می شود. این ترشی با برنج، کباب، سالاد و سوپ خوب همخوانی دارد و می تواند اشتهای شما را برانگیزد. این ترشی را می توانید در ظرف های شیشه ای یا پلاستیکی نگهداری کنید و برای مدت زمان طولانی از آن استفاده کنید.

ترشی امپراطور یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین انواع ترشی است که با انواع صیفی جات و سبزیجات درست می شود. برای تهیه این ترشی نیاز به مواد زیر دارید:

  • گل کلم ۱/۵ کیلوگرم
  • هویج حلقه شده ۴۰۰ گرم
  • خیار حلقه شده ۳۰۰ گرم
  • کرفس ۱ دسته
  • فلفل تند یا شیرین ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۲ عدد
  • زیتون ۲۰۰ گرم
  • کنسرو ذرت ۱ قوطی
  • کنسرو نخود فرنگی ۱ قوطی
  • پیاز ترشی ۳۰۰ گرم
  • قارچ ریز ۱ بسته
  • سیر یا موسیر به مقدار لازم

برای سس ترشی نیاز به مواد زیر دارید:

  • سرکه سفید به مقدار لازم
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • پودر تخم گشنیز، پاپریکا، شکر و نمک به مقدار لازم
  • سبزی خشک (نعنا، شوید، برگ کرفس، چوچاق، خالواش، وارنگ بو) به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی امپراطور به شرح زیر است:

  • تمام صیفی جات را شسته و به شکل و سایز دلخواه خرد کنید و روی پارچه ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
  • گلم کلم، خیار، هویج، کرفس، پیاز و قارچ و فلفل ها را بخارپز کنید تا کمی نرم شوند ولی له نشوند.بعد از بخارپز شدن مجددا روی پارچه قرار دهید تا آب اضافی خارج شود و رطوبت آنها گرفته شود.
  • کنسرو ذرت و نخود را ۲۰ دقیقه بجوشانید سپس آبکش کنید و اجازه دهید خنک شوند.
  • ظرف مخصوص ترشی را کاملا شسته و اجازه دهید خوب خشک شود و هیچگونه رطوبتی نداشته باشد.
  • تمام مواد بخارپز شده را با یکدیگر مخلوط کنید و شروع به ریختن مواد ترشی داخل ظرف کنید و لابلای مواد کمی ذرت و نخود فرنگی و زیتون و برگ کرفس بریزید تا ظرف پر و مواد تمام شود.
  • در قابلمه ای با توجه به سایز و مقدار مواد مصرفی با نسبت ۱ به ۱ ، سرکه و روغن زیتون را مخلوط کنید. میتوانید این نسبت را تغییر دهیدو با نسبت ۴ سرکه و ۱ روغن زیتون استفاده کنید.
  • ادویه ها و نمک و سبزی های معطر و شکر را نیز مخلوط کنید و این مایع را در ظرف ترشی بریزید تا مواد کاملا در سس روغنی قرار گیرند سپس درب آنرا بسته و برای یک هفته در یخچال قرار دهید تا ترشی برسد؛ سپس آماده مصرف می باشد.

پیشنهاد: طرز تهیه شیرینی دانمارکی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا