آشپزی

طرز تهیه مربای سیب خانگی خوشمزه

5/5 - (1 امتیاز)
طرز تهیه مربای سیب خانگی

مربای سیب یکی از محبوب ترین مرباهای ایرانی است که در فصل پاییز و زمستان تهیه می شود. این مربا با طعم و عطر دلنشین خود می تواند یک میان وعده یا دسر عالی باشد. مربای سیب را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه مربای سیب به روش سنتی را آموزش می دهیم.

سیب میوه ای خوشمزه و مغذی است که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. این میوه منبع خوبی از فیبر، پتاسیم، ویتامین C و ویتامین A است.

مربای سیب علاوه بر طعم و عطر خوب، خواص زیادی نیز دارد. این مربا منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است که می توانند به محافظت از بدن در برابر بیماری ها کمک کنند.

مربای سیب یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توانید با سیب‌های تازه و شکر و چند ماده دیگر در خانه تهیه کنید.

  • سیب: 1 کیلوگرم
  • شکر: 1 کیلوگرم
  • آب: 2 پیمانه
  • هل: 2 حبه
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری
  1. ابتدا سیب ها را خوب بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس هسته های سیب ها را خارج کرده و به صورت نگینی درشت خرد کنید.
  2. در یک قابلمه مناسب شکر را ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. شکر باید به طور کامل در آب حل شود و شربت به نقطه جوش برسد.
  3. سیب های خرد شده را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید به خوبی نرم شوند.
  4. پس از 30 دقیقه از پخت مربا، هل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  5. زعفران دم کرده و گلاب را نیز به مربا اضافه کنید و هم بزنید تا زعفران در مربا حل شود و به آن رنگ بدهد.
  6. مربا را به مدت 1 تا 2 ساعت با حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود.
  7. پس از اینکه مربا به غلظت دلخواه رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در شیشه های تمیز و خشک بریزید.

اگر می خواهید مربای سیب شما سریع تر آماده شود، می توانید از روش پخت با پوره سیب استفاده کنید. برای این کار، سیب ها را پوست گرفته و خرد کنید. سپس آنها را با مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند. پس از اینکه سیب ها نرم شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و با گوشتکوب برقی یا دستی پوره کنید. سپس پوره سیب را به همراه شکر و مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مربا به غلظت دلخواه برسد.

  • برای اینکه مربای سیب شما خوش رنگ و خوشمزه شود، بهتر است از سیب های زرد یا قرمز استفاده کنید.
  • اگر می خواهید مربای شما سفت تر شود، می توانید مدت زمان پخت آن را افزایش دهید.
  • برای اینکه مربای شما شکرک نزند، می توانید در آخرین مرحله پخت، یک قاشق غذاخوری آب لیمو یا جوهر لیمو به آن اضافه کنید.

مربای سیب یک دسر یا میان وعده خوشمزه و لذیذ است که می توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. با رعایت نکات بالا می توانید مربای سیب خوشمزه و خوشرنگی تهیه کنید.

پیشنهاد: طرز تهیه کیک کدو حلوایی ساده با طعمی بی نظیر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا