آشپزی

طرز تهیه مربای زرشک + فوت و فن

5/5 - (1 امتیاز)
طرز تهیه مربای زرشک + فوت و فن

زرشک یکی از میوه های خوشمزه و پر خاصیت ایرانی است که در فصل پاییز می رسد. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین C و ویتامین A است و خواص زیادی برای سلامتی دارد. یکی از روش های استفاده از زرشک، تهیه مربای آن است. مربای زرشک یک خوراکی خوشمزه و لذیذ است که می تواند به عنوان صبحانه، میان وعده یا دسر سرو شود.

در این متن طرز تهیه مربای زرشک را به صورت مرحله به مرحله و با نکات و فوت و فن های لازم آموزش خواهیم داد. با این روش می توانید در خانه مربای زرشک خوشمزه و خانگی تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مربای زرشک یکی از انواع مرباهای خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود. این مربا طعمی ملس دارد و می توانید آن را به همراه خامه، کره یا پنکیک سرو کنید.

  • 1 کیلوگرم زرشک تازه
  • 1 کیلوگرم شکر
  • 1 پیمانه آب
  • 1 قاشق چایخوری پودر هل
  • 1/2 قاشق چایخوری آبلیمو
  1. ابتدا زرشک ها را پاک کنید و دم آنها را جدا کنید.
  2. زرشک های شسته شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن آب سرد بریزید.
  3. اجازه دهید زرشک ها به مدت 2-3 ساعت خیس بخورند.
  4. پس از خیس خوردن، زرشک ها را آبکش کنید و آب اضافی آنها را بگیرید.
  5. در یک قابلمه بزرگ، آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  6. اجازه دهید شکر در آب حل شود و شربت به جوش بیاید.
  7. پس از اینکه شربت به جوش آمد، زرشک ها را به آن اضافه کنید.
  8. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مربا به مدت 30-45 دقیقه بجوشد.
  9. در 10 دقیقه پایانی پخت، پودر هل و آبلیمو را به مربا اضافه کنید.
  10. پس از اینکه مربا به قوام رسید، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
  11. مربای خنک شده را داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
  • برای تهیه مربای زرشک تازه، از زرشک های سفت و قرمز استفاده کنید.
  • اگر از زرشک خشک استفاده می کنید، آنها را قبل از استفاده به مدت 2-3 ساعت خیس کنید.
  • برای جلوگیری از تیره شدن رنگ مربا، در طول پخت آن را هم نزنید.
  • میزان شکر مورد نیاز برای تهیه مربا به ذائقه شما بستگی دارد. اگر دوست دارید مربا شیرین تر باشد، می توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
  • مربای زرشک را می توانید به عنوان صبحانه، میان وعده یا دسر سرو کنید.

پیشنهاد: طرز تهیه سس خردل خانگی خوشمزه

  • برای اینکه مربای زرشک شما خوش رنگ و خوشمزه شود، بهتر است از قابلمه مسی یا تفلون استفاده کنید.
  • اگر می خواهید مربای زرشک شما سفت تر باشد، می توانید در آخر پخت، کمی پودر ژلاتین به آن اضافه کنید.
  • برای اینکه مربای زرشک شما طعم بهتری داشته باشد، می توانید به آن کمی گلاب یا عرق هل اضافه کنید.

مربای زرشک یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین مرباهای ایرانی است که به راحتی در منزل قابل تهیه است. با رعایت نکات و فوت و فن های گفته شده، می توانید مربای زرشک خوش رنگ و خوشمزه ای تهیه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا