آشپزی

طرز تهیه فیله سوخاری پفکی و ترد

5/5 - (1 امتیاز)
طرز تهیه فیله سوخاری پفکی و ترد

فیله سوخاری، یکی از محبوب ترین غذاهای فست فود در سراسر جهان است. این غذا از مرغی که در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری غلت داده شده و سپس در روغن داغ سرخ می شود، تهیه می شود. فیله سوخاری دارای بافتی ترد و طعمی لذیذ است و می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا یک میان وعده خوشمزه سرو شود.

در این مطلب، طرز تهیه فیله سوخاری را به روشی ساده و آسان آموزش می دهیم. با این آموزش، می توانید در خانه فیله سوخاری خوشمزه و تردی تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه فیله سوخاری را توضیح می دهیم.

فیله سوخاری یکی از محبوب ترین غذاهای فست فودی در سراسر جهان است. این غذا از ترکیب فیله های نازک مرغ با یک لایه ترد و خوشمزه از پودر سوخاری تهیه می شود. فیله سوخاری را می توان به تنهایی یا با انواع سس ها و سبزیجات سرو کرد.

پیدایش فیله سوخاری به قرن نوزدهم میلادی در ایالات متحده آمریکا باز می گردد. در آن زمان، بردگان آفریقایی که در مزارع جنوب آمریکا کار می کردند، برای تهیه غذای خود از گوشت مرغ استفاده می کردند. آن ها برای اینکه گوشت مرغ را نرم تر و خوشمزه تر کنند، آن را در آرد سفید می غلتاندند و سپس در روغن داغ سرخ می کردند.

طرز تهیه فیله سوخاری بسیار ساده است. برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:

  • 4 عدد فیله مرغ سینه یا ران
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/2 پیمانه پودر سوخاری
  • 1/4 پیمانه آرد سفید
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

برای تهیه فیله سوخاری، ابتدا فیله های مرغ را با چاقو یا میکسر کمی نازک کنید. سپس، در یک کاسه، تخم مرغ را با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، آرد سفید را بریزید و در کاسه سوم، پودر سوخاری را بریزید.

حالا، هر فیله را ابتدا در آرد سفید بغلتانید، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری. فیله های سوخاری شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.

در نهایت، در یک تابه بزرگ، روغن را داغ کنید و فیله های سوخاری شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. فیله های سوخاری شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

پیشنهاد: طرز تهیه شیرینی لطیفه خوشمزه با طعمی بی نظیر

  • برای اینکه فیله های سوخاری تردتر شوند، می توانید آن ها را قبل از سرخ کردن، در فریزر قرار دهید.
  • اگر می خواهید فیله های سوخاری شما طعم بیشتری داشته باشند، می توانید به آرد سفید و پودر سوخاری، ادویه های دلخواه خود را اضافه کنید.
  • برای سرخ کردن فیله های سوخاری، می توانید از روغن مایع، روغن زیتون یا روغن نباتی استفاده کنید.

فیله سوخاری را می توان به تنهایی سرو کرد یا با سس های مختلف مانند سس کچاپ، سس مایونز یا سس خردل. همچنین می توان آن را با انواع سبزیجات مانند سیب زمینی سرخ کرده، کاهو و گوجه فرنگی سرو کرد.

اگر می خواهید فیله سوخاری شما متفاوت تر باشد، می توانید از فیله های مرغ با طعم های مختلف مانند فیله های مرغ با طعم زعفران، فیله های مرغ با طعم فلفل دلمه ای یا فیله های مرغ با طعم پنیر استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا