کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به راحتی و با مواد اولیه ساده تهیه می شود. این غذا را می توان به عنوان یک وعده غذایی کامل یا میان وعده سرو کرد. در این …
ادامه متن »آشپزی
طرز تهیه موچی ساده با طعمی بی نظیر + نکات
موچی یک دسر ژاپنی سنتی است که قدمت آن به قرن ها پیش باز می گردد. این دسر از آرد برنج تهیه می شود و دارای بافتی نرم و چسبنده است. طرز تهیه موچی ساده بسیار آسان است و با …
ادامه متن »طرز تهیه عدسی خوشمزه و لعابدار به روش رستورانی
عدسی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانیان است که با عدس، پیاز، روغن و ادویههای مختلف تهیه میشود. عدسی معمولاً به عنوان یک غذای گرم و خوشمزه در روزهای سرد سرو میشود. عدسی میتواند به صورت خورشت یا سوپ …
ادامه متن »طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خانگی ساده + نکات طلایی
سمبوسه سیب زمینی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین انواع سمبوسه است که معمولا در ماه مبارک رمضان و یا مهمانیها و جشنها سرو می شود. این سمبوسه با پر کردن نان لواش با مخلوط سیب زمینی، پیاز، گشنیز و جعفری …
ادامه متن »طرز تهیه ترشی لیته مخلوط خانگی با طعمی بی نظیر
ترشی لیته مخلوط یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از ترکیب سبزیجات مختلف مانند بادمجان، هویج، خیار، گل کلم، سیر، و سبزی معطر تهیه می شود. این ترشی طعمی ترش و تند دارد و با …
ادامه متن »طرز تهیه سالاد سزار خانگی خوشمزه + نکات طلایی
سالاد سزار یکی از محبوب ترین سالاد های جهان است که از کاهو، نان تست، مرغ، گوجه گیلاسی و سس سالاد سزار تهیه می شود. این سالاد طعمی منحصر به فرد و ترکیبی از طعم های شور، ترش و شیرین …
ادامه متن »طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده + نکات مهم
کباب تابه ای یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. این کباب از گوشت چرخ کرده، پیاز، ادویه جات و گوجه فرنگی تهیه می شود و طعمی لذیذ و آبدار …
ادامه متن »طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی خوشمزه + نکات مهم
خورشت کرفس یکی از خورش های خوشمزه و محبوب ایرانی است که به دلیل طعم و عطر دلپذیرش، طرفداران زیادی دارد. این خورش از گوشت، کرفس، سبزیجات معطر و رب گوجه فرنگی تهیه می شود. در این مطلب، طرز تهیه …
ادامه متن »