آشپزی

طرز تهیه استیک مرغ آبدار و خوشمزه

5/5 - (1 امتیاز)
طرز تهیه استیک مرغ آبدار و خوشمزه

استیک مرغ، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل پخت سریع و آسان، برای وعده های غذایی مختلف مناسب می باشد. این غذا با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می شود و می توان آن را با سس ها و مخلفات مختلف سرو کرد.

در این دستور پخت، طرز تهیه استیک مرغ آبدار و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم که می توانید به راحتی در منزل آن را تهیه کنید.

استیک مرغ یک غذای بسیار خوشمزه و آسان است که می توانید در کمترین زمان آن را تهیه کنید. این غذا با مواد اولیه ساده ای که در هر خانه ای یافت می شود، قابل پخت است و می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام سرو شود.

استیک مرغ طعمی دلچسب و بافتی نرم و آبدار دارد و به دلیل تنوع در روش پخت و طعم دهی، می تواند برای هر سلیقه ای جذاب باشد. در این دستور پخت، شما با طرز تهیه یک استیک مرغ ساده و خوشمزه آشنا خواهید شد که می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.

  • سینه مرغ بدون استخوان و پوست: 2 عدد
  • پیاز رنده شده: 1 عدد
  • آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
  • پودر پیاز: 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه (اختیاری)

مرحله اول:

ابتدا سینه مرغ را به صورت ضخیم (حدود 2 سانتی متر) برش بزنید. سپس با بیفتک کوب یا گوشت کوب، مرغ را به آرامی بکوبید تا ضخامت آن یکسان شود.

مرحله دوم:

پیاز رنده شده را داخل یک کاسه بریزید و آب لیمو ترش، روغن زیتون، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید. سپس مرغ ها را داخل این مواد قرار داده و خوب مخلوط کنید تا تمام قسمت های مرغ به مواد آغشته شوند.

مرحله سوم:

روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.

مرحله چهارم:

تابه گریل را روی حرارت زیاد گرم کنید. سپس مرغ ها را از یخچال خارج کرده و از مواد مرینیت جدا کنید.

مرحله پنجم:

مرغ ها را داخل تابه گریل قرار دهید و هر طرف را به مدت 4 تا 5 دقیقه (یا تا زمانی که کاملا پخته شود) بپزید.

مرحله ششم:

در صورت تمایل، می توانید زعفران دم کرده را به سس مرینیت اضافه کنید یا بعد از پخت مرغ، زعفران را روی آن بریزید.

مرحله هفتم:

استیک مرغ را با سس دلخواه (مانند سس قارچ، سس گوجه فرنگی یا سس فرانسوی) و سیب زمینی سرخ شده یا پلو سرو کنید.

نکات:

  • برای پخت استیک مرغ می توانید از فر نیز استفاده کنید. برای این کار فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید و مرغ ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید.
  • برای اینکه استیک مرغ شما آبدارتر باشد، می توانید قبل از پخت، آن را در شیر یا ماست خیس کنید.
  • می توانید از ادویه های دلخواه خود برای مزه دار کردن مرغ استفاده کنید.

نوش جان!

پیشنهاد: طرز تهیه لبو خوشمزه به روش بازاری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا